Cliënt ervaringen


Na het lezen van een stuk in het Psychologie magazine van oktober 2009 over Henk Visser, bleef het me maar bezig houden en ik had op dat moment nog geen flauw idee waarom.
In die week herlas ik vele malen het artikel. Uiteindelijk toch maar de telefoon gepakt… opluchting…antwoordapparaat.. niet ingesproken. 2 minuten later ging de telefoon… ;
Met Henk Visser! Het moest dus gewoon zo zijn . . .

Met enige alertheid op naar de eerste afspraak. Geen oprijlaan, geen wachtkamer, geen secretaresse… alle verwachtingen in 1 keer van tafel!
Tijdens de intake gaf ik aan dat het mij om de verbinding ging (zowel met mezelf als met de ander).Ook had ik de laatste jaren in toenemende maten last van extreme vermoeidheid tijdens de start van de herfst.

De eerste sessie kon beginnen, geen oeverloze gesprekken maar gewoon liggen op de tafel met mijn arm in de lucht. Na enkele minuten prevelen van Henk en de daarbij horende tikjes op mijn pols voelde ik dat er iets werd aangeraakt. Ik voelde het verdriet van het verlies van mijn beste vriend 25 jaar geleden, die tijdens een verkeersongeluk om het leven is gekomen. Het klinkt gek maar ik ben daar nooit meer zo intens mee bezig geweest. De tranen bleven stromen. Henk vroeg in welke periode van het jaar dit ongeluk heeft plaatsgevonden, dit was in het begin van de herfst…(!) Na die sessie ben ik nog 2 weken in een stemming geweest die ik alleen kan beschrijven als een rouwproces. Daarna kreeg ik meer en meer energie, deze energie is nu nog steeds voelbaar. Heerlijk!

De volgende 2 behandelingen hadden betrekking op de verbinding met mezelf. Ik ging in no-time terug naar het kindje van 7 en vervolgens naar het kindje van 1.5. Wat daar gebeurde kan ik niet zo goed onder woorden brengen, maar het was letterlijk één klik die de blokkades ophief. Ik voelde mezelf, het voelde weer compleet.
De afsluitende energie- behandeling heeft me ook goed gedaan. Ik ervoer een sterk magnetische lading rond mijn lichaam gedurende de behandeling, de energie ging dwars door mijn lijf. Dit alles gaf me warmte en kracht.
Nu merk ik dat er nog steeds veranderingen plaatsvinden. Mijn energie is krachtiger geworden. Ik voel nu verbinding met mezelf en daardoor ook met anderen.
Een mooi geschenk!
Met dank,
E.

Beschrijving van L. K. over de behandelingen sinds zijn 5e.
Een gehandicapte jonge man die vorderingen blijft maken in zijn verdere ontwikkeling en bewustwording.
Wat je dwars zit in je lichaam kan Henk eruit halen door je te corrigeren.
Hand er op leggen bijvoorbeeld. Na het corrigeren kan daar direct iets uitkomen, of daar kom je later pas achter.
Door wat nu wel goed gaat in je lichaam, maar eerst niet zo goed ging.
Bijvoorbeeld boosheid_ verdrietig _bang op straat _angst _ negatief.

Hallo allemaal,
In het oktobernummer van Psychologie magazine staat een artikel over
een journaliste die een consult heeft gehad bij Henk! Het is een leuk,
positief artikel geworden, dus we zijn apetrots!
Mocht je het artikel (1 pagina, met foto's) in de winkel willen opzoeken,
of het blad willen kopen: het artikel staat op pagina 61!

Vriendelijke groeten,
Marike

Lieve mensen,
Graag wil ik het volgende met jullie delen, wat de 2 cursusdagen Energie regie met Kinesiologie mij opgeleverd hebben.
Afgelopen maandag en woensdag had ik als stage-docent gesprekken met 2e jaars BOL-4 leerlingen, opleiding voor verpleegkundigen. Jonge mensen, 18 jaar.
De 5 gesprekken liepen als een trein, kon de kracht heel goed bij de leerlingen laten, zo in de trant van: wat heb je nodig, wat doet het anders met jou en hoe maken we dit voor jouw concreet.
Voor iedereen zowel de praktijkbegeleiding, de leerling, als de werkbegeleider liep het fantastisch.
Met een yes en twee duimen omhoog ben ik naar huis gefietst.
Nogmaals hartelijk bedankt voor de fijne dagen.
Hartelijke groet,
M.

Hallo Henk
De laatste keer dat ik bij je was hadden we de wortel van het kwaad echt te pakken. Mijn hele leven heb ik een negatieve stem meegedragen, die me onzeker en wanhopig maakte en me vaak belet heeft te doen wat nodig was of wat ik wilde. Die stem is er niet meer. Er is rust en opluchting. Het maakt me vrij en het opent deuren, Je kunt je voorstellen hoe blij ik ben. Het voelt wel vreemd dat ik nu geen andere zin kan bedenken dan: Henk, dank je wel, dat je dit voor mij hebt kunnen doen. Zo’n zin lijkt veel te weinig voor zo’n groot cadeau! Maar ik denk dat je het wel begrijpt.
Ik hoop dat mijn ervaring je sterkt en inspireert bij het behandelen van anderen en dat het je geluk brengt in je zakelijk en persoonlijk leven.