Vanuit innerlijke kracht en met plezier
je onderneming realiseren!


Energiek
Om een ambitieus plan, een doomproject, een praktijk of een product te ontwikkelen, is het belangrijk dat de initiatiefnemer de stuwende kracht, jij dus , ondanks mogelijke tegenwind en uitdagingen, creatief, energiek en in balans blijft. Daaraan draagt deze bijzondere vorm van begeleiding een wezenlijke bijdrage.

Droom
Je hebt een droom en wilt die realiseren.
Jij kunt niet zonder de droom en je droom kan zonder jou niets beginnen. Jullie hebben elkaar nodig. Om iets werkelijk te realiseren is gefocuste energie en hulp van anderen nodig.
Mede daarom is een goed contact met je droom en voldoende energie van groot belang. Kinesiologie zorgt daarvoor.

Kinesiologie

Kinesiologie werkt met de verrassend eenvoudige spiertestmethode. Hiermee komt de informatie over oorzaken van mogelijke struikelblokken en de bijbehorende oplossingen, eenvoudig en snel beschikbaar.

Creatief
Met deze (biofeedback) methode worden creatieve oplossingen voor de uitdagingen, zonder onnodig veel praten, aan het licht gebracht. Zo worden met gefocuste energie, creatief en effectief struikelblokken getransformeerd tot bouwstenen voor je onderneming!

Informatie
Bij kinesiologie gaan we er van uit dat alle informatie om de onderneming tot een succes te maken, al bij jou aanwezig is. Kinesiologie is een met de eigen wijsheid van het lijf samen werkende methode. Hiermee wordt deze informatie door middel van jouw eigen creatieve verbeeldingskracht duidelijk gemaakt.

Innerlijke balans
Tijdens een begeleiding sessie wordt regelmatig de innerlijke energiebalans middels drukpunten hersteld.

Effect
Optimaal contact met je innerlijke probleemoplossend vermogen en voldoende energie is het resultaat. Deze geïnspireerde en gefocuste houding heeft bovendien een stimulerend effect op de omgeving en dat inspireert anderen ook!

Ontwikkeling
Deze bijzondere vorm van projectmatige begeleiding kan ingezet worden op meerdere niveaus; fysiek, mentaal en spiritueel.
Je blijft dynamisch en gefocust tijdens de gehele ontwikkeling van de onderneming, het product of project.

De 3 stappen

  • Uitdagingen signaleren
  • Creatieve oplossingen genereren
  • Energie mobiliseren

Resultaat Begeleiding
Als kinesioloog en facilitator treed ik op als intermediair om de diverse dynamische processen in goede banen te leiden, zonder me inhoudelijk met het doel te bemoeien. Jij bepaalt zelf wat er gebeurt. Een keer per vier weken gedurende een à anderhalf uur is meestal voldoende om de voortgang optimaal te houden.

Belangstelling
Je hebt belangstelling en wilt meer weten?
Dan wil ik graag verder met je van gedachten wisselen!

Mijn eigen droomproject
In de zonnige en ongerepte natuur van Noord Spaanse, Pyreneeën, bezinning- en bezieling weken organiseren.
Daar gemotiveerde mensen coachen om bezield en vanuit hun eigen kracht te creëren.
Veel tijd en ruimte voor: ont-moeten, rust en stilte, inspiratie.

 

Henk Visser
Kinesioloog
Funda-mental coach